Математикът проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за българската политика и

...
Математикът проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за българската политика и
Коментари Харесай

Витанов: Избори идат! В оня запис се каза, че наше МВР ще ги прави: Значи - чистка

Математикът проф. Николай Витанов представи своята къса информация за българската политика и войната за 12 август 2023 година в своя Фейсбук профил:

Ето какво написа той: 

Излезе ми неотложна работа за понеделник и вторник, по тази причина през днешния ден ще има ексклузивен разбор в събота, а идващият ще е в сряда. Оставям ви за три дни в ръцете на юрдечетата мои, с цел да ви осведомят и да ме изместват от осведомителното пространство. Нали това е задачата: Витанов - преместен, юрдек - прочут! Ха бакалъм, дето има една приказка.

Да забележим в резюме, какво имаме през днешния ден.

Българската политика.

1. Кукленото шоу

1. Нали помните, че ви предвиждах рухване на глави. И те си падат. Гледате какво става в Министерство на вътрешните работи, нали по този начин. Прогноза - изпълнена. Избори идат, в ОНЯ ЗАПИС се сподели, че наше Министерство на вътрешните работи ще ги прави. Значи - чистка. Ама не било чистка. Тъй, така, не е. Това баене към този момент го знаем. Аме от кое място го знаем, бе Витанов?

Е-е-е-, сетете се, де!

Ти не си котка, ти не си котка, ти си геврек!

Я, от кое място беше това, кой баеше на котката и с каква цел?

Дежа ву. Кукленото шоу, дами и господа!

2. Паметникът на Съветската войска.

Пушилка, пушилка и нямало да го махат таз година. Тати ще ми купи колело, но другия път. Шкембепльощачета мои, отново ви излъгаха. Хайде на митинг! Пльос шкембето на павето, по какъв начин може да ви мамят по този начин. Обаче на тия, дето ви мамят, никак не им пука. Те четат Витанов и знаят, че сте субстрат - безроден и подкупен. Ще преглътнете и това. Кукленото шоу, дами и господа.

От сряда ще стартира да ви изяснявам за какво се е получил тоя субстрат от субпасионари - безроден и подкупен. Ще погледнем малко от гледната точка на концепциите на Гумильов. Там има доста нтересни находки, макар че, би трябвало да се пооправи туй-онуй из тях. Но, тези хрумвания чудесно изясняват, за какво се появява субпасионарната сган и по какъв начин тя пречи на развиването на обществото.

Сега да забележим войната

Прогнозата с цифри отсам до 4 септември за тези, които броят началото на Големия напред от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни.

За 22-та дни на тази се чакат следните украински загуби

безвъзвратни загуби в жива мощ – 12 100 (убити и тежко ранени)

изгубени танкове - 65

изгубени оръдия – 85

изгубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 пъти по-малки в техника и пет пъти по-малки в жива мощ. 

Очаква се още:

1. Продължаващ пукот на системата " Таракан “.

2. Продължаващ запек на юруша.

3. Продължаваща нескопосана агитация за триумфи на украинската войска.

Да забележим какво става. Гърми ли системата " Таракан "? Гърми. Запечен ли е юрушът? Запечен е. Продължава ли нескопосаната украинска агитация? Продължава. Украинските загуби нарастват ли по отношение на прогнозата? Нарастват, че и преизпълняват. Руските загуби движат ли се срямо прогнозата? Движат се.

Е, значи умерено мога да ви оставя за два дни и да си правя другата работа, а вечерно време да си пия биричката и да очаквам Великия прелом в Москва, дето ви го предсказват тези, които изгърмяха така ефектно, очаквайки Русия да се разпадне, а Пригожин да презвеме Москва до края на деня.

Юрдечета мои, че покрякайте малко против тия мокри сънища, с които ви заливат " екперти " по малките екрани. Ама по какъв начин ще крякате, вие се мятате на същите куки. Я да забележим две куки за през днешния ден, на които се мятате като обезумели.

Кука 1: Смяна на управленията на военните окръжия в Украйна. На всичките. Корупция имало. Юрдечета-а-а-а! Хайде на митинг! по какъв начин така помагате на страна, червива от корупция? Я слизайте от голата кука. И мислете с главите си. какво ви демонстрират в действителност всеобщите уволнения? Че военните окръжия не доставят задоволително пушечно месо за фронта. Тоест има проблеми с воденето на войната. Ами те, проблемите си се виждат. Два корпуса безвъзвратни загуби в Големия напред, а единствено тук-таме първата съветска отбранителна линия доближена. Доближена, не е пробита. И тия нахалници от военните окръжия не доставят пушечно месо в задоволителни количетва,че да се попълнят загубите. Не извършват дейно директивата да се отслабва Русия непременно. Правилно, за промяна са.

Кука 2: Легитимна цел са значи танкерите, пренасящи нефт за България. Оп-па-а-а-а, я чакай малко. Значи ти му помагаш, то ще ти нанася вреди. Я да забележим в този момент, бауцарите. Ще избауца ли някой против тези опасност за растройване на българската стопанска система? Значи, ти ще му даваш безплатна военна помощ, с цел да ти гърми танкерите. Значи ти ще му превозваш зърното през български териториални води, а то - мераклия да ти гърми танкерите. Я да забележим в този момент, ще се обади ли някой. Или векторите им са по този начин наведени, че върховете орат земята и даже няма да смеят да избауцат.

Каквото ще стане - юрдеците ще реват до несвяст против Витанов. Само тъй като им споделя, че се мятат по голите куки и действителността е напълно друга от това, което написа по куките. Само тъй като им споделя, че политиката ни би трябвало да е по-интелигента. Само тъй като прогнозите му са правилни, което докарва да бяс юрдеците.

Защо беснеете, бе? Беснейте против некадърната агитация и тъпите " експертни " разбори, с които ви заливат от малките екрани. Хайде, крякайте против тях, те нищо не познават. Какъв е тоя двоен стандарт - юрдек марка стандарт.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 384 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 487 дни. 16 месеца са 485 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи. Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР